Moikka! 

Pitkä aika on viime kirjoittelusta vierähtänyt. Stressiä on leijaillut ilmassa sen verran paljon tänä syksynä, etten ole viitsinyt sitä kaikkea tänne vuodattaa. Tämä vuosi on pian taputeltu ja aivan mahtavia juttuja on tapahtunut. 

IMG_20161118_142608.jpg

Aloitetaampa koulusta. Anatomian tentit läpäisty sekä myös ensimmäinen näyttö ohi, tällä hetkellä tyytyväinen fiilis. Asiakkaita riittää ja urheiluhierojan tutkintokin on askel askeleelta lähempänä. Olenko tykännyt koulusta? Aivan ehdottomasti! Tietysti on välillä niitä nihkeitäkin päiviä, jolloin tuntuu ettei mistään tule mitään. Mutta kaikki kun puhaltaa yhteen hiileen ja vähän auttaa toista, niin helpompaa on työt tehdä myös niinä nihkeinäkin päivinä. Paljon ollaan jo opittu, mutta nyt tietoa alkaa tulemaan paljon enemmän. Siirrymme mobilisoivaan hierontaan sekä sidekudoskäsittelyyn, joissa itsellä ainakin riittää vielä paljon treenattavaa ja opittavaa. Näistä lisää myöhemmin!

_MG_0326muopkatu.jpg

En asu enää yksin. Muutimme poikaystäväni kanssa yhteen loka-marraskuun vaihteessa. Täällä nyt ollaan köllötelty vähän lähempänä keskustaa, aivan Jyväsjärven vieressä. Asunto on jouluiseksi sisustettu ja muovinen joulukuusi on ollut pystyssä välkkyvine värivaloineen jo jokusen tovin. Joulua ja joululomaa odotan innolla, kamalasti tekee mieli jo jouluruokia! Vähän toki piti aloitella jo kotonakin, niin kävin kaupasta ostamassa porkkanalaatikkoa sekä sienisalaattia. Jouluna kuitenkin pääsee mamman joulupatojen ääreen sekä näkemään siskonpoikien reaktiot joulupukista! 

_MG_0333.jpg

Ihanaa Joulun aikaa jokaiselle! Nauttikaa, rauhoittukaa ja levätkää. Nauttikaa toisten seurasta. Elkee hössöttäkö suotta, siittä ei oo mittään hyötyä! Rakastakaa ja olkaa rakastettuina. Tuoksutelkaa glögin sekä pipareiden tuoksua. Syökää paljon kinkkua sekä muita herkkuja. Ja hei suklaata! Ei saa unohtaa Joulupukkia ja noitarumpua, Lumiukkoa ja Joulupukin kuumaa linjaa! Riisipuuroa josta etsitään mantelia, palkkioksi saa Julia suklaakonvehtirasian. Kaikki ne niin ärsyttävät ja ylipirteät tiptap ja kulkuslaulut. Mutta HEI MUMMO, jokos se pukki saapuukin sinne teille? Vielä 15 päivää. Rauhallista ja taianomaista Joulua! Ja ihkua uutta vuotta! Palataan ensi vuoden puolella!