Taas on tovi vierähtänyt viime postauksesta. Nyt eletään huhtikuun loppua ja viimeinen näyttöviikko koulussa alkaa jo häämöttämään. Hetki sitten oli hieronta hoitotapahtumana sekä yrittäjyyspuolen näytöt ja molemmista läpi mentiin että heilahti. Pieni stressi on purkautunut, mutta kyllä sitä kieltämättä jännittää jo tulevaa viimeistä näyttöä. 

IMG_20170413_150657_775.jpg

Kesätöistä ei vieläkään ole minkäänlaista käsitystä. Hullua ajatella, että pitäisi olla tuleva kesä työttömänä, sitä kun kuitenkin on tehnyt 12-vuotiaasta joka kesä palkallista työtä. Tämä ei johdu siitä, ettenkö olisi ollut aktiivinen työnhakija. Voitte kuvitella kuinka olen kolunnut kaikki mahdolliset lähihoitajan työt ja sijaisuudet, myyntityöstä lastenhoitoon sekä siivoustehtäviin. On siis kieltämättä hieman jännät ajat edessä. Ensi kuun puolessa välissä onkin sitten marssittava käymään TE-toimistossa juttelemassa näistä asioista, ellei nyt ala kuulumaan töistä.

IMG_20170417_131013_898.jpg

Ensi viikon torstaina olisi esivalintakoe sosiaalipuolelle. Olen hakenut nyt toimintaterapeutiksi sekä fysioterapeutiksi päiväryhmään sekä monimuotoon. Toivotaan siis parasta, josko koulupaikka avautuisi.

IMG_20170331_122657_134.jpg

Käytiin muuten kaverin kanssa hankkimassa salikortit, josko tästä alkaisi kevään mittaan kunto kohota ja hauis kasvaa! 😜